003293555199

      

Openingsuren: Alle dagen van 9u00 tot 18u00 Zondag & Maandag:              GESLOTEN
AUTOMOTIVE PARTNER Brittannia - Trademark of RVF NV
003293555199 Brittannia1116@gmail.com Antwerpsesteenweg 1116 9041 Oostakker - Gent België
Brittannia reserveert zich het recht om op elk moment onaangekondigd prijs aanpassingen door te voeren
RVF N.V. verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht  op Brittannia1116@gmail.com. Verwerkingsdoeleinden RVF N.V. verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit, profilering en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame). Rechtsgrond(en) van de verwerking Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1 (noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst) van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Overmaken aan derden Indien dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van de vooropgestelde doeleinden, zullen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld met andere vennootschappen (van de RVF N.V. groep) binnen de Europese Economische Ruimte die rechtstreeks of onrechtstreeks met RVF N.V. verbonden zijn of met enige andere partner van RVF N.V. RVF N.V. garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens. Bewaarperiode De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding). Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen. Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap. Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om: - zelf de instellingen van zijn klantenaccount aan te passen; en/of - een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: Brittannia1116@gmail.com Direct marketing De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing. Klacht De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).
NL
EN
RVF N.V.  processes personal information in compliance with this privacy statement. For further information, questions or comments on our privacy policy, please contact us  at Brittannia1116@gmail.com. Purposes of the processing RVF N.V. collects and processes customers’ personal data for customer and order management (customer administration, order/delivery follow-up, invoicing, solvency follow-up, profiling and the sending of marketing and personalised advertising). Legal foundation for the processing Personal data is processed based on Article 6.1. (required for the implementation of an agreement) of the General Data Protection Act. Transfer to third parties If required to achieve the set purposes, the customers’ personal data will be shared with other companies (in the RVF N.V.  group) within the European Economic Area, which are linked directly or indirectly with RVF N.V.  or with any other partner of RVF N.V. RVF N.V.  guarantees that these recipients will take the necessary technical and organisational measures for the protection of personal data. Retention period Personal data processed for customer management will be stored for the time necessary to satisfy legal requirements (in terms of bookkeeping, among others). Right to inspection, improvement, deletion, limitation, objection and transferability of personal data The customer has at all times the right to inspect their personal data and can have it improved/improve it should it be incorrect or incomplete, have it removed, limit its processing an object to the processing of their personal data based on Article 6.1 (f), including profiling based on said provisions. Furthermore, the customer is entitled to obtain a copy (in a structured, standard and mechanically readable form) of their personal data and to have said personal data forwarded to another company. In order to exercise the aforementioned rights, the customer is requested to: - Adjust the settings of their customer account; and/or - Send an e-mail the following address: Brittannia1116@gmail.com. Direct marketing The customer is entitled to object free of charge to the processing of any processing of their personal data aimed at direct marketing. Complaint The customer has the right to file a complaint with the Belgian Privacy Protection Commission (35 Rue de la Presse, 1000 Brussels - commission@privacycommission.be).
FR
RVF N.V. traite des données à caractère personnel conformément à la présente déclaration relative à la protection de la vie privée. Pour plus d’informations ou en cas de questions ou de remarques concernant notre politique relative à la protection de la vie privée, vous pouvez vous adresser à Brittannia1116@gmail.com. Finalités du traitement RVF N.V.  collecte et traite les données à caractère personnel de clients à des fins de gestion de la clientèle et des commandes (notamment administration des clients, suivi des commandes/livraisons, facturation, suivi de la solvabilité, profilage et marketing et envoi de publicité personnalisée). Fondement(s) juridique(s) du traitement Les données à caractère personnel sont traitées en vertu de l’article 6.1.  (nécessaire pour l’exécution d’un contrat) du Règlement général pour la protection des données. Transmission à des tiers Si cela est nécessaire pour la réalisation des objectifs fixés, les données à caractère personnel du client seront partagées au sein de l’Espace économique européen avec d’autres sociétés (du groupe RVF N.V. ) qui sont directement ou indirectement liées à RVF N.V.  ou à tout autre partenaire de RVF N.V. . RVF N.V.  RVF N.V. garantit que ces bénéficiaires prendront les mesures techniques et organisationnelles nécessaires pour protéger les données à caractère personnel. Délai de conservation Les données à caractère personnel traitées à des fins de gestion de la clientèle seront conservées durant le délai nécessaire pour satisfaire aux exigences légales (notamment sur le plan de la comptabilité). Droit de consultation, de rectification, de suppression, de limitation, d’opposition et de transmissibilité de données à caractère personnel Le client a à tout moment le droit de consulter ses données à caractère personnel et peut les (faire) rectifier si elles sont incorrectes ou incomplètes, les faire supprimer, en limiter le traitement et s’opposer au traitement des données à caractère personnel le concernant en vertu de l’article 6.1 (f), y compris le profilage sur la base de ces dispositions. Le client a en outre le droit d’obtenir une copie (dans un format structuré, courant et lisible par machine) de ses données à caractère personnel et de faire envoyer les données à caractère personnel à une autre société. Afin d’exercer les droits susmentionnés, il est demandé au client : - d’adapter lui-même les paramètres de son compte client ; et/ou - d’envoyer un e-mail à ’adresse e-mail suivante : Brittannia1116@gmail.com Marketing direct Le client a le droit de s’opposer gratuitement à tout traitement de ses données à caractère personnel à des fins de marketing direct. Plainte Le client a le droit de déposer plainte auprès de la Commission de la protection de la vie privée (Rue de la Presse 35, 1000 Bruxelles - commission@privacycommission.be).
AUTOMOTIVE PARTNER Brittannia - Trademark of RVF NV