460L
Fietsdragers Op onverharde en verharde wegen. Of u nu alleen in de auto zit of alle plekken bezet zijn door vrienden en familie, met een fietsdrager van Thule neemt u uw fietsen overal mee naartoe - snel, makkelijk en veilig. Als u niet zeker weet welke fietsdrager het best bij u past, kunt u de Thule Koopgids gebruiken.
Meer info Meer info Meer info Meer info
Dakkoffers Porte-charges Dachboxen Rooftop Cargo Carriers
Meer info Meer info
Thule Ranger
Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info
Thule Touring
Thule Motion XT
Thule Dynamic
Thule Excellence XT - De meest exclusieve dakkoffer ter wereld
Thule GoPack Set
Complete set van vier tassen om optimaal gebruik te maken van de ruimte in uw dakkoffer.
Accessoires voor uw Dakkoffer    Thule onderdelen voor fietsendragers zijn  ideaal om uw fietsen eenvoudig en veilig  te vervoeren. Ontdek wat voor u de beste  optie is.
Thule MultiLift
De perfecte manier om een dakkoffer op te bergen. Werkt net zo goed voor kajaks en surfboards.
Meer info Meer info
Thule Excellence XT
Ruimte - de laatste horde Met een dakkoffer van Thule kunt u zelfs nog meer halen uit uw auto en uw reizen. De extra ruimte in onze toonaangevende dakkoffers betekent dat u alles mee kunt nemen. De stijlvolle ontwerpen maken ze ideaal voor dagelijks gebruik doordat ze de strakke, aerodynamische lijnen van uw auto volgen. Onze dakkoffers passen bij Thule dakdragers en de meeste fabrieksdragers.   Met onze lange traditie van de hoogste kwaliteit kunt u veel verwachten van uw Thule dakkoffer: - Regelmatig de beste bij tests op veiligheid, stabiliteit en gebruiksgemak - Keuze uit een laadvermogen van medium tot extra extra large - Keuze uit verschillende lengtes, zodat u ski's, snowboards en golfclubs kunt meenemen - Duurzame materialen voor lange en zekere levensduur

      

Maandag:               GESLOTEN Dinsdag:               doorlopend open van 9u00 tot 18u00 Woensdag:   doorlopend open van 9u00 tot 18u00 Donderdag:      doorlopend open van 9u00 tot 17u30 Vrijdag:                doorlopend open van 9u00 tot 18u00 Zaterdag:               doorlopend open van 9u00 tot 18u00 Zondag:                GESLOTEN
AUTOMOTIVE PARTNER Brittannia - Trademark of RVF NV
003293555199 Brittannia1116@gmail.com Antwerpsesteenweg 1116 9041 Oostakker - Gent België
Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen
Als u het Thule Test Center™ bezoekt, krijgt u wellicht het idee dat we iets tegen onze producten hebben. Dan ziet u de tevreden blik van de technicus die twee keer het aanbevolen gewicht op een fietsdrager voor op de trekhaak zet en op de knop drukt om na te bootsen dat die twee keer de wereld rond gaat. Of de opgewekte glimlach van een techneut die geniet van het testen van de dakdragers met extreme hitte, koude, UV-straling, vocht en op de koop toe een aantal nogal smerige chemicaliën. Of de technicus die niets leukers vindt dan een dakkoffer vol te laden op een slee om die vervolgens te laten crashen - er worden wel meer dan 100 crashtests gedaan in één jaar! Safety first Dat doen ze allemaal omdat ze zich volledig richten op de allerhoogste prioriteit bij Thule: uw veiligheid en de veiligheid van de mensen om u heen. Slijtvastheid en kwaliteit van een product zijn ook belangrijk, maar bij ons valt aan veiligheid altijd weer wat te verbeteren aan de hand van onze grondige en veeleisende tests. Zo erg zelfs dat we Thule Test Program™ hebben ontwikkeld met meer dan 25 “Thule- normen” die veel verder gaan dan de huidige ISO-normen. Extreme testen In het Thule Test Center™ ondergaan de producten extreme testen voordat het Thule logo erop mag worden gezet. Dat brengt testen met zich mee van woestijnhitte, ijskou, waterbestendigheid, valtests en windtunnels tot trek-, schok- en crashtests. De wereld is ons lab Natuurlijk testen we onze prototypes ook in de echte wereld. We testen alle functies waardoor uw spullen veiliger, gemakkelijker en prettiger te gebruiken zullen zijn. Als we eindelijk tevreden zijn, weten we dat u dat ook zult zijn. We testen onze producten tot het uiterste, dus u hoeft er niet eens over na te denken. Uiteindelijk hebt u nog een actief leven te leiden. En, o ja, die glimlach op het gezicht van de technicus? Dat is trots.
Motion XT XL PROMO - Limited Edition Matzwart + Cover: €700
AUTOMOTIVE PARTNER Brittannia - Trademark of RVF NV